Slow Food in Canada

Preserving Canadian Food Heritage

  • English
    • Français (French)
  • Email
  • Facebook
  • Twitter
  • Home
  • Who We Are
    • About Slow Food in Canada
    • Board Members
    • Slow Food International
  • What We Do
    • Cooks’ Alliance
    • Ark Of Taste
    • Slow Fish in Canada
    • Slow Food Youth Canada
    • Slow Travel
    • Fundraising
  • Get Involved
    • Find your local convivium
    • Become a member
    • Start a New Convivium in Your Area
    • Canadian Food Heroes
  • News
    • Our Blog
  • Annual Summit
    • 2019 – Guelph
    • 2018 – Saskatoon
    • 2017 – Moncton
    • 2016 – Invermere
    • 2016 AGM Minutes
  • Terra Madre
    • Terra Madre 2018
    • Terra Madre 2016
  • Contact

The 2013 Okanagan Food & Wine Writers Workshop / L’Atelier des écrivains gastronomiques et œnologiques

February 26, 2013 by slowadmin

 OKFWWWheader2013

The 2013 Okanagan Food & Wine Writers Workshop takes place April 28 to May 1, at the Delta Grand Okanagan Resort & Conference Centre, located on the waterfront in gorgeous downtown Kelowna, British Columbia. The workshop is a unique annual opportunity for professional development, networking, and of course, blog-inspiring, tweet-inducing and ink-worthy gustatory experiences.

Six writing sessions over the three-and-a-half day workshop will be delivered by some of Canada’s best writers, editors and cookbook authors: Amy Rosen, Shelley Boettcher, Jennifer Schell, Curtis Gillespie and Jennifer Cockrall-King. Writers are encouraged to bring their ideas and works-in-progress for small group discussions and feedback from guest instructors.

Registration is open to writers of all levels. Early-bird pricing is $650 (all taxes included) until March 15, 2013, ($750, all taxes included, after March 16) and includes all professional development seminars, field-trips, wine tours, meals and scheduled activities for the three-and-a-half day program. Travel to and from the workshop and accommodations are the responsibility of attendees.

To register and for more information: www.okanaganfoodandwinewritersworkshop.com.
Connect on Twitter @OKFWWWorkshop and www.facebook.com/OkanaganFoodandWineWritersWorkshop

 

L’Atelier des écrivains gastronomiques et œnologiques (Okanagan Food & Wine Writers Workshop) de 2013 aura lieu du 28 avril au 1 mai à l’hôtel Delta Grand Okanagan Resort & Conference Centre, situé au bord du lac Okanagan dans le magnifique centre-ville de Kelowna, Colombie-Britannique. Cet atelier annuel vous offre des possibilités de perfectionnement professionnel et de réseautage tout à fait uniques ainsi que des expériences gustatives qui vous inspireront certainement à écrire.

Il y aura six sessions d’écriture au cours des trois jours et demi de l’atelier qui seront dirigés par certains des meilleurs écrivains, réviseurs, et auteurs de livres de cuisine du Canada : Amy Rosen, Shelly Boettcher, Jennifer Schell, Curtis Gillespie et Jennifer Cockrall-King. On encourage les écrivains d’y amener leurs idées et leurs œuvres en devenir et de participer à des discussions de groupe où ils recevront des conseils de nos instructeurs invités.

L’inscription est ouverte aux écrivains de tous niveaux. On vous offre un tarif spécial de          650 $ (toutes taxes comprises) jusqu’au 15 mars 2013. À partir du 16 mars, le coût s’élèvera à 750 $ (toutes taxes comprises). Le coût de l’atelier comprend tous les séminaires de perfectionnement professionnel, les sorties éducatives, les visites d’établissements viticoles, les repas et toutes activités prévues pendant la durée de l’atelier. Les personnes inscrites seront responsables de leurs préparatifs d’hébergement et de voyage individuels.

*Veuillez notez que cet évènement aura lieu en anglais.

Pour vous inscrire et pour plus de renseignements : www.okanaganfoodandwritersworkshop.com

Connectez-vous sur Twitter @OKFWWWorkshop et Facebook www.facebook.com/OkanaganFoodandWineWritersWorkshop

okanagan_writers_poster12x18_2013redo1

Filed Under: Blog Tagged With: Okanagan, Workshop

Subscribe

I accept that Slow Food in Canada send me, via email, regular updates and information about its activities and events. You can withdraw your consent at any time.

Facebook Convivia

  • Calgary
  • Cocagne Acadie
  • Columbia Valley
  • Edmonton
  • Lanaudière
  • Montréal
  • Northumberland Shore
  • Nova Scotia
  • Perth County
  • Prince Edward County
  • Saskatoon
  • Superior
  • Thompson Okanagan
  • Toronto
  • Université de Montréal
  • Vallée de la Batiscan
  • Vancouver
  • Vancouver Island & Gulf Islands
  • Wellington County
  • Winnipeg

Convivia

  • Slow Food Abitibi-Témiscamingue
  • Slow Food Acadia (student convivium)
  • Slow Food Calgary
  • Slow Food Cocagne Acadie
  • Slow Food Edmonton
  • Slow Food Lanaudière
  • Slow Food Montréal
  • Slow Food Nova Scotia Mainland
  • Slow Food Pelham
  • Slow Food Perth County
  • Slow Food Prince Edward County
  • Slow Food Saskatoon
  • Slow Food Superior
  • Slow Food Thompson Okanagan
  • Slow Food Toronto
  • Slow Food Vallée de la Batiscan
  • Slow Food Vancouver
  • Slow Food Vancouver Island
  • Slow Food Wellington County

Slow Links

  • Ark of Taste Facebook page
  • Slow Fish
  • Slow Fish Canada
  • Slow Food Foundation for Biodiversity
  • Slow Food International

Archive

Our Campaigns

  • Ark Of Taste
  • Raw Milk
  • Slow Fish

Contact Us

Email: info@slowfood.ca
Copyright © 2022 Slow Food Canada · Developed by PoundPig